Sitater til trøst og glede

Sitater kan være hjelpsomme å ha med seg i livet. Jeg henter gjerne inspirasjon og trøst fra dem når ting har gått litt skeis. Under er noen eksempel til bruk i en vanskelig hverdag: (kjeresten seie eg e litt spesiell)

 «Hodor»

– Hodor – Game of Thrones

Når du får et spørsmål du ikke har lyst til å svare på. For eksepel spørsmål om  lønnsforhøyelse eller ekstra fri, er «Hodor» et utmerket svar. Du fremstiller deg selv med dette ordet som psykiatrisk lidende og personen som spør forstår umiddelbart at her er det ingen hjemme.

 

Game-Of-Thrones

 

«It is known»

– Irri – Game of Thrones

Noen ganger oppstår det diskusjoner om hvorvidt en arbeidsoppgave inngår i stillingsinstruksen. Å bruke «It is known» i den sammenheng avslutter ofte slike diskusjoner til din fordel, da sammensetningen av ordene og tonefallet ditt ofte får tvileren til å heve på øyenbrynene, men oppgaven blir utført uten videre diskusjon.

«You know nothing, Jon Snow»

– Ygritte – Game of Thrones

Litt redd for å dele dette sitatet med dere, da det ofte blir brukt mot meg. Man bytter da ut navnet «Jon Snow», med mitt, og det fører ofte til at jeg kommer litt utav det og rett og slett taper diskusjonen.

«You have to be realistic»

– Logen Ninefingers – The First Law Trilogy

Dette sitatet har hjulpet meg mange ganger. Når mine ansatte ikke har innfridd mine forventninger, rett å slett skuffet meg, så tenker jeg på Logen Ninefingers ord. Og da er jeg plutselig ikke så skuffet lenger.

Logen Ninefingers

Har du sitater til trøst og glede – bruk kommentarfeltet under og del

2 thoughts on “Sitater til trøst og glede

    1. Takk for kommentar, Hanne. Du har selvsagt helt rett. Mange ganger ser jeg at det blir ansatt «like» mennesker, med samme styrker og samme svakheter som finnes fra før. Det gjør ikke akkurat butikken eller restauranten bedre. Nei, let heller etter ferdigheter som ikke finnes. Til slutt blir svaret at «Sammen kan vi alt» (nesten)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s