OpenSolution

OpenSolution er et Svensk selskap og er en av Sveriges 3 store leverandører av retail systemer med over 8000 kasser i drift og mer enn 8000 bankterminaler.

I Norge er vi relativt nye, men vi vokser og har fått gode referansekunder også her. Jeg er forhandler for Sør- og Vestlandet, så ta kontakt for demonstrasjon og uforpliktende tilbud.

Kasseloven som har vært ute på høring i 2 år, ble vedtatt i Stortinget i septemeber 2015. I praksis så er det EU sitt regelverk som innføres i Norge. Men viktigst for oss er at OpenSolution allerede nå innfrir de nye kravene til kassesystem. Den nye loven trer i kraft fra 2019, men er du på jakt etter nytt system i dag, så gjør du det enklere for deg selv hvis du velger et system som har de nye lovkravene.

Opensolution 

Vi spesialiserer oss innen restaurant, bar og nattklubb drift. Systemet er ikke modulbasert så lisens per kasse gir tilgang til funksjoner som:

Booking av bord, varelager, innkjøpsmodul, kobling mot håndholdte terminaler, fakturering fra systemet, personaloversikt, tilbud, rapportering, timestempling og lojalitetssystem med mer.

Kassesystem

Referansekunder fra Sverige, Danmark og Norge:

Referansekunder

For mer informasjon se www.opensolution.se .

Vemcall Brikkesystem

Vemcall Brikkesystem

Bli kvitt køen ved kassen med Vemcall Brikkesystem. Våre oppladbare brikker forteller ikke bare kunden når maten er ferdig og kan hentes, du får også statistikk på hvordan ventetiden har vært for kundene dine i dag og kan med det øke effektiviteten og servicegraden. Jeg har agenturet for Rogaland så ta kontakt for uforpliktende demonstrasjon og tilbud. Les mer på http://www.vemcall.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s